Levi's x Glamour styling event

Levi’s organiseert op 27 september een style en shopping event in hun winkel in de Kalverstraat. Glamour is mediapartner van dit event. 50 lezeressen + vriend of vriendin zullen worden uitgenodigd vanuit Glamour om bij het event aanwezig te mogen zijn.

Naam

Deze actie wordt georganiseerd door Hearst en Levi's. Jouw gegevens worden door Glamour/Hearst gebruikt om contact met je op te nemen over hun producten en diensten, kortingen en andere geweldige aanbiedingen. Als je liever niet wilt dat op deze manier contact met je wordt opgenomen, vink dan het volgende vakje aan:

Ik wens geen promotionele communicatie te ontvangen van Hearst overeenkomstig haar privacybeleid:
Ik wens geen promotionele communicatie te ontvangen van Levi's overeenkomstig haar privacybeleid:

Wij zouden ook graag met je contact willen opnemen over producten en diensten, kortingen, speciale aanbiedingen en promoties van Hearst-groepsmaatschappijen en onze Zakelijke Partners. Als je deze informatie wenst te ontvangen, vink dan het betreffende vakje aan.

Ik wil graag dat Hearst-groepsmaatschappijen en Zakelijke Partners contact met mij opnemen:
Mocht je later van gedachten veranderen, dan kun je je afmelden (je toestemming intrekken) door de aanwijzingen te volgen die in elke vorm van communicatie zijn opgenomen.