Kom naar Glamour's cosy Fuze Tea Wintercinema

Ben je wel toe aan een relax-avondje? Zet dan woensdag 27 november vast in je agenda. Glamour organiseert op die dag samen met Fuze Tea de Fuze Tea Winter Cinema. Dan kun je - onder het genot van een Fuze Tea'tje - samen met Glamour's hoofdredacteur Anke en de rest van de redactie genieten van een populaire filmklassieker op het witte doek.

Naam

Deze actie wordt georganiseerd door Hearst en Fuze Tea. Jouw gegevens worden door Glamour/Hearst gebruikt om contact met je op te nemen over hun producten en diensten, kortingen en andere geweldige aanbiedingen. Als je liever niet wilt dat op deze manier contact met je wordt opgenomen, vink dan het volgende vakje aan:

Ik wens geen promotionele communicatie te ontvangen van Hearst overeenkomstig haar privacybeleid:

Wij zouden ook graag met je contact willen opnemen over producten en diensten, kortingen, speciale aanbiedingen en promoties van Hearst-groepsmaatschappijen en onze Zakelijke Partners. Als je deze informatie wenst te ontvangen, vink dan het betreffende vakje aan.

Ik wil graag dat Hearst-groepsmaatschappijen en Zakelijke Partners contact met mij opnemen:
Mocht je later van gedachten veranderen, dan kun je je afmelden (je toestemming intrekken) door de aanwijzingen te volgen die in elke vorm van communicatie zijn opgenomen.